Aan de slag

Meld je eenvoudig aan voor unFootprint en start met klimaatverantwoord ondernemen!

Stap 1

Meld je aan

Gebruik hiervoor het onderstaande formulier.

Stap 2

Intake

Wij nemen contact op voor een intake en om jouw vragen te beantwoorden.

Stap 3

Aan de slag

Ontvang je accountgegevens en ga aan de slag. Ontvang hulp waar nodig.

Start jouw duurzaamheids­reis

Vul dit formulier in en wij nemen contact op voor de intake!

Get started
Wij zijn een:
Abonnement:
Abonnement per:
Type organisatie:

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen over deelname.

Intake en deelname

In de intake beantwoorden wij alle vragen die jullie hebben. Er is ruimte voor een demo en een advies hoe jullie unFootprint het beste in kunnen zetten. Daarnaast kijken wij of er features ontbreken die jullie ervaring beter zal maken, zodat wij dit op kunnen pakken.

Als er aan onze kant vragen zijn of jouw bedrijf bij unFootprint past, dan zullen wij deze ook stellen. Aan het eind van de sessie bepalen we samen of we de samenwerking definitief starten.

De meeste klanten hebben de voorkeur om de intake digitaal te houden. Via onze planningstool kan de intake ingepland worden op een moment dat jullie schikt. Het is voor ons ook mogelijk om, in overleg, op jullie locatie langs te komen.

Absoluut niet. In de intake bepalen we samen of we de samenwerking aangaan.

Wij zijn er voor alle bedrijven die klimaatverantwoord ondernemen of die zich transformeren tot een klimaatverantwoorde onderneming. Bedrijven die niet essentiële producten maken met hoge CO2-uitstoot en ook geen concrete ambitie hebben om de transitie te maken passen niet goed bij onze visie en daarop afgestemde dienstverlening. Daardoor kan deelname tot greenwashing leiden.

Greenwashing heeft nadelige gevolgen voor zowel het klimaat (doordat mensen daardoor minder duurzame keuzes gaan maken) als het bedrijf (dat negatieve publiciteit kan ontvangen). Daarom doen wij er alles aan om greenwashing niet te faciliteren. Als wij de indruk hebben dat ons product voor greenwashing gebruikt zal worden ondanks onze adviezen, dan gaan wij geen partnership aan. Het is in dat geval wel mogelijk via unFootprint bomen te doneren, zolang dit niet gebruikt wordt in

Voor bedrijven die geen partner kunnen worden, is het mogelijk om anoniem bomen te doneren. Hierbij maken wij afspraken, zoals dat deze donaties niet in marketinguitingen gebruikt mogen worden.

Abonnement en facturatie

Het abonnement gaat in bij de start van de nieuwe maand.

Voor elk
bedrijf

UnFootprint is er voor elk bedrijf dat klimaatverantwoord kan, wil en gaat ondernemen.

Van
Starter

Bouw duurzame relaties op met jouw klanten en ga vandaag nog aan de slag, rechtstreeks vanuit jouw browser of telefoon. Stel widgets samen en toon eenvoudig jouw duurzame impact.

Tot
Multinational

Breid de MVO strategie uit naar Klimaat Verantwoord Ondernemen. Ga voor geloofwaardige marketing met een eerlijke koers. Integreer het beleid in jouw bedrijfsproces, met onze maatwerk­koppelingen.

Van
Dienstverlener

Doneer namens jouw klant bomen per nieuwe opdracht, offerte of gedeclareerde werkweek. Laat jouw klanten bomen sparen, zodat zij keer op keer voor jou kiezen. Maak gebruik van QR-codes om informatie over de donatie te tonen op drukwerk en toon actuele statistieken op jouw website.

Tot
(Web)winkel

Stimuleer duurzame keuzes of laat klanten punten sparen om bomen te planten. Maak gebruik van onze plugins om automatisch bomen te laten planten en duurzaamheids­data te tonen en maak gebruik van duurzame giftcards, widgets, QR-codes en meer.

Word ook onderdeel van de unFootprint community!