Verduurzaam jouw bedrijf

Vergroen de wereld met jouw bedrijf en verduurzaam tegelijkertijd. Betrek je klanten en onderscheid jezelf.

Word onderdeel van de oplossing

Het is onze missie om jouw bedrijf in staat te stellen een positieve bijdrage te leveren aan de klimaattransitie. Om mee te doen is het noodzakelijk om tegelijkertijd eventuele negatieve impact te minimaliseren. Zo wordt jouw bedrijf een onderdeel van de oplossing!

In onze visie zijn groene bedrijven noodzakelijk om nuttige producten of diensten aan te bieden aan de samenleving. Wij helpen groene bedrijven om zich te onderscheiden op duurzaamheid, zodat zij kunnen concurreren met grijze (niet duurzame) concurrenten.

Aanpak

Maak een account aan op de website om snel te kunnen starten. Heb je vragen, hulp nodig of twijfel je of jouw organisatie geschikt is om mee te doen? Plan dan eerst een afspraak in. We stellen dan samen vast wat de mogelijkheden zijn die passen bij jouw bedrijfsmodel. Ook denken we graag mee welke stappen gezet kunnen worden om de uitstoot te reduceren.

Relevante services

Gebruik de volgende services om duurzame impact te maken.

Bomen planten

Bomen nemen niet alleen CO2 op, ze hebben tal van andere voordelen. Ze zorgen voor biodiversiteit, schaduw, voedsel en economische ontwikkeling. Iedereen kent de positieve effecten van bomen. Daarom zijn bomen een waardevol geschenk om te doneren namens klanten.

Meer informatie

Impact tonen

Nog te vaak is de impact die je maakt verstopt in een jaarlijkse MVO-rapportage of een niet actuele duurzaamheidspagina. Consumenten willen echter in één oogopslag kunnen zien wat jullie bereikt hebben op de pagina waar ze de aankoopbeslissing maken. Daarom heeft unFootprint widgets en badges ontwikkeld die je aan je site kan toevoegen waar jij dat belangrijk vindt. Bestel je nieuwe bomen? Dan worden de widgets automatisch bijgewerkt.

Meer informatie

Stuur e-cards

Je ziet steeds vaker de mogelijkheid om voor een meerprijs bij te dragen aan een duurzaam project. Het kost de klant geld, maar vervolgens heeft hij geen idee wat ermee gebeurt. Dat probleem lossen de e-cards op. Geef je bij de bestelling een naam en e-mailadres op, dan wordt automatisch een mail naar de klant gestuurd met alle informatie over de geplante bomen. Het is daarnaast een positief contactmoment met de klant.

Meer informatie

CO2-analyse

CO2-analyses geven je inzicht in welke stappen je kan zetten om CO2-uitstoot te reduceren. Je krijgt inzicht in waar de quick wins zitten en je kan op een transparante manier met klanten communiceren over jouw milieuprestaties.

Meer informatie

Portaal

Elk bedrijf moet in staat kunnen zijn om duurzame impact te maken. Dat maakt unFootprint graag zo simpel mogelijk, zodat je tijd overhoudt om jouw bedrijf te runnen en verder te verduurzamen. Met het klantportaal regel je al jouw unFootprint zaken vanuit het gemak van jouw browser of telefoon.

Meer informatie

Cadeaukaarten

Veel bedrijven willen klanten of medewerkers een fysiek relatiegeschenk of een tastbaar boomplantbewijs geven. UnFootprint voorziet in deze behoefte met milieuvriendelijke alternatieven voor reguliere relatiegeschenken.

Meer informatie

Spaarpunten

Spaarpunten zijn een ideaal middel om klanten aan jouw organisatie te binden. Maar waar laat je jouw klanten voor sparen? Met de unFootprint spaarpunten kunnen je klanten sparen voor bomen die namens hun geplant worden.

Meer informatie

Automatisering

Automatisering maakt het mogelijk om bomen te laten planten zonder dat je ernaar hoeft om tekijken. Het is mogelijk om unFootprint te koppelen aan bijna alle bedrijfssoftware. UnFootprint kan hier ook in assisteren.

Meer informatie

Deze bedrijven gingen u voor

Esther Communiceert

0

AS Support

325

ImpactNow

209

Muziek bij Uitvaarten

200

Gitaristen Podium

120

Mint Pure Skincare

113

Radicand Economics

75

Pidzh

75

Joris Hiemstra Consultancy

45

SediaVerde BV

0

ROC van Twente

0

Loogman Groep

0

Cheasybikes

0

ICQ Groep

618

Monique Boeren Coaching en Loopbaanbegeleiding

543

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

445

Fairhip

431

Bnature

340

VouwAuto

1.028

Cleannovation

1.061

SmartDodos

1.237

Koos van der Beek B.V.

20.718

Staanofzitten.nl

16.709

Tree-D

10.089

Best Budget Kantoormeubelen

8.150

Kranen Kerstpakketten

8.062

Van der Westen Consulting B.V.

7961

Louwman Group

6.754

unFootprint

6.250

SamSam Servicebureau

4.153

Kapsalon Rob

4.014

Studio Danckmer

2.353

BREL HOME

2.302

rond consulting

2.125

Emiel Kwakkel

2.195

Flextrash

2.081

Natural Goods

1.803

Snel op Gitaar

1.445

Wooden Amsterdam

63.809

Wat onze klanten zeggen

Word ook onderdeel van de unFootprint community!