Monique Boeren Coaching en Loopbaanbegeleiding

Lid sinds:

02 september 2019

Bomen gedoneerd:

543

Supports:

Trees for the Future

Level:

4

Mijn coaching en loopbaanbegeleiding gaat er van uit dat het antwoord op de vele (levens) vragen al bij jou aanwezig is. Het is een kwestie van zoeken naar waar dat antwoord is gebleven. En daarbij kan ik je helpen.

Ik geef hierbij graag een parallel met de kikker die naar de overkant van een riviertje wil komen; hij doet dit geheel zelfstandig, zet zelf zijn doel, maar heeft hierbij wel diverse blaadjes nodig waarop hij kan springen om aan de overkant te komen.

Jij stelt zelf je doel, neemt zelf actie op dit doel te bereiken en hebt hierbij soms steun of hulp nodig van anderen om dit doel te bereiken. Dit kunnen vrienden zijn, familie of een coach.

Als je eens wilt sparren met iemand die jou niet dagelijks ziet in je privé- of werkomgeving, kun je mij mailen of bellen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor ieder kennismakingsgesprek laat ik 5 bomen extra planten.

Overigens kan de coaching ook online plaatsvinden. Afgelopen jaar is gebleken dat dit ook heel goed werkt.

Geschatte impact

5
Ton
737
Kilogram
459
Gram

Opgenomen CO2

543

bomen laten planten

Waarom we meedoen

"De analyse van de CO2-uitstoot van mijn bedrijf heeft mij doen inzien dat ik echt iets moet doen om bij te dragen aan een duurzame wereld. Deze concrete actie, het planten van bomen, compenseert daadwerkelijk de CO2 gevolgen van met name mijn dagelijkse autoritten. UnFootprint heeft mij hierbij adequaat ondersteunt door het uitvoeren van de CO2-analyse en het laten planten van de bomen."

Onze laatste activiteit

250

Bomen laten planten

207

Bomen laten planten
Welkom in de community

250

Bomen laten planten

207

Bomen laten planten
Welkom in de community

Sustainable Development Goals

Door bomen te planten bij Trees for the Future, draagt Monique Boeren Coaching en Loopbaanbegeleiding bij aan het behalen van de volgende Sustainable Development Goals:

Sustainable Development Goals

Plant ook bomen met jouw bedrijf

En lever een bijdrage aan een groene duurzame wereld!

Word ook onderdeel van de unFootprint community!