Stuur e-cards

Verstuur geautomatiseerd e-cards naar jouw klanten om hen te informeren over de bomen die je namens hen hebt laten planten.

Waarom?

Je ziet steeds vaker de mogelijkheid om voor een meerprijs je bestelling CO2-neutraal te maken. Het kost geld, maar vervolgens heb je als klant geen idee wat ermee gebeurd. Dat probleem lossen de e-cards op. Geef je bij de bestelling een naam en e-mailadres op, dan wordt automatisch een mail naar de klant gestuurd met alle informatie over de geplante bomen. Het is daarnaast een ideaal positief contactmoment met de klant.

Hoe werkt het?

Stel de e-mail samen

Stel de duurzame e-card samen

In het klantportaal kan je de e-mail naar wens opmaken. Zo maak je er je eigen verhaal van. Ook kan je instellen vanuit welk e-mailadres de e-mail wordt verstuurd.

Bestel de bomen

Verstuur de duurzame e-card

Geef bij de bestelling de naam en het e-mailadres op van de klant. De e-mail wordt nu automatisch verstuurd!

Personaliseer elke kaart

Personaliseer bij het bestellen

Personaliseer de duurzame e-card

In de instellingen kan je een standaard bericht instellen (bijvoorbeeld “Bedankt voor uw bestelling”). Bestel je bomen, dan kan je hier een persoonlijk bericht van maken (bijvoorbeeld “Veel plezier met uw nieuwe gordijnen, de levering is zojuist in gang gezet.”).

Resultaat

Persoonlijk bericht in e-card

Het persoonlijke bericht wordt zowel in de e-mail getoond als op een digitale 3D kaart in de link die de klant vanuit de e-mail kan openen.

Privacy

De verstuurde e-mails worden niet opgeslagen. Het e-mailadres wordt automatisch na twee weken uit unFootprint verwijderd. De e-mailadressen zullen niet voor andere doelen gebruikt worden dan het eenmalig versturen van de e-mail.

Word ook onderdeel van de unFootprint community!