Duurzame spaarpunten

Laat uw klanten punten sparen om bomen te laten planten. UnFootprint houdt de administratie bij en zorgt ervoor dat de bomen geplant worden.

Waarom?

Spaarpunten zijn een ideaal middel om klanten aan jouw organisatie te binden. Maar waar laat je jouw klanten voor sparen? Met de unFootprint spaarpunten sparen jouw klanten voor bomen die namens hun geplant worden. Het spaarpuntensysteem is rechtstreeks in onze WooCommerce plugin ingebouwd, maar kan ook daarbuiten gebruikt worden.

unFootprint WordPress plugin - Loyalty settings

Laat klanten automatisch punten sparen

Via onze WordPress plugin verdienen klanten punten per uitgegeven euro. Jij stelt in hoeveel punten een boom oplevert, waarna de boom automatisch gedoneerd wordt. De spaarpunten worden automatisch toegekend op basis van het e-mailadres van de klant, zodat de klant bij terugkerende bestellingen door kan sparen. Per klant kan getoond worden hoeveel bomen geplant zijn en wat de geschatte CO2-impact van deze bomen is.

Geen omkijken naar de administratie

Wordpress unFootprint Loyalty

Wij houden per klant de spaarpunten bij en tonen de informatie in jouw dashboard en bij elke bestelling. Persoonsgegevens worden niet opgeslagen, zodat het systeem 100% AVG-compliant is.

Punten sparen zonder WooCommerce?

Het registreren van spaarpunten en het opvragen van de spaarpuntenkaart is ook mogelijk via een technische koppeling. Zo kan het spaarpuntenprogramma in elk systeem ingebouwd worden. Daar kunnen wij bij assisteren. Wil je handmatig spaarpunten toekennen aan klanten? Dan voegen wij deze functionaliteit aan ons portaal toe. Neem contact op en wij helpen jou verder.

Word ook onderdeel van de unFootprint community!