Wat we aanbieden

Met unFootprint krijg je de mogelijkheid om op verschillende manieren bomen te kunnen doneren.

Ga meteen aan de slag

Duurzaam portaal toont waarvoor de bomen geplant zijn.

Laat bomen planten
Laat eenvoudig bomen planten via het unFootprint portaal en informeer jouw klanten hierover middels e-cards.

Koppel jouw website
Koppel jouw website zodat je actuele statistieken kunt weergeven en automatisch bomen kan doneren. Stel widgets samen of toon de actuele cijfers rechtstreeks.

En nog veel meer
Werk jouw duurzame profielpagina bij, download certificaten, bekijk de planthistorie en meer.

Alle services

Gebruik de volgende services om duurzame impact te maken.

Bomen planten

Bomen nemen niet alleen CO2 op, ze hebben tal van andere voordelen. Ze zorgen voor biodiversiteit, schaduw, voedsel en economische ontwikkeling. Iedereen kent de positieve effecten van bomen. Daarom zijn bomen een waardevol geschenk om te doneren namens klanten.

Meer informatie

Impact tonen

Nog te vaak is de impact die je maakt verstopt in een jaarlijkse MVO-rapportage of een niet actuele duurzaamheidspagina. Consumenten willen echter in één oogopslag kunnen zien wat jullie bereikt hebben op de pagina waar ze de aankoopbeslissing maken. Daarom heeft unFootprint widgets en badges ontwikkeld die je aan je site kan toevoegen waar jij dat belangrijk vindt. Bestel je nieuwe bomen? Dan worden de widgets automatisch bijgewerkt.

Meer informatie

Stuur e-cards

Je ziet steeds vaker de mogelijkheid om voor een meerprijs bij te dragen aan een duurzaam project. Het kost de klant geld, maar vervolgens heeft hij geen idee wat ermee gebeurt. Dat probleem lossen de e-cards op. Geef je bij de bestelling een naam en e-mailadres op, dan wordt automatisch een mail naar de klant gestuurd met alle informatie over de geplante bomen. Het is daarnaast een positief contactmoment met de klant.

Meer informatie

CO2-analyse

CO2-analyses geven je inzicht in welke stappen je kan zetten om CO2-uitstoot te reduceren. Je krijgt inzicht in waar de quick wins zitten en je kan op een transparante manier met klanten communiceren over jouw milieuprestaties.

Meer informatie

Portaal

Elk bedrijf moet in staat kunnen zijn om duurzame impact te maken. Dat maakt unFootprint graag zo simpel mogelijk, zodat je tijd overhoudt om jouw bedrijf te runnen en verder te verduurzamen. Met het klantportaal regel je al jouw unFootprint zaken vanuit het gemak van jouw browser of telefoon.

Meer informatie

Cadeaukaarten

Veel bedrijven willen klanten of medewerkers een fysiek relatiegeschenk of een tastbaar boomplantbewijs geven. UnFootprint voorziet in deze behoefte met milieuvriendelijke alternatieven voor reguliere relatiegeschenken.

Meer informatie

Spaarpunten

Spaarpunten zijn een ideaal middel om klanten aan jouw organisatie te binden. Maar waar laat je jouw klanten voor sparen? Met de unFootprint spaarpunten kunnen je klanten sparen voor bomen die namens hun geplant worden.

Meer informatie

Automatisering

Automatisering maakt het mogelijk om bomen te laten planten zonder dat je ernaar hoeft om tekijken. Het is mogelijk om unFootprint te koppelen aan bijna alle bedrijfssoftware. UnFootprint kan hier ook in assisteren.

Meer informatie

Word ook onderdeel van de unFootprint community!