Toon jouw impact

Gebruik onze widgets, badges en API om op jouw website je positieve impact te tonen.

Waarom?

Nog te vaak is de impact die je maakt verstopt in een jaarlijkse MVO-rapportage of een niet actuele duurzaamheidspagina. Consumenten willen echter in één oogopslag kunnen zien wat jullie bereikt hebben op de pagina waar ze de aankoopbeslissing maken. Daarom heeft unFootprint widgets en badges ontwikkeld die je aan je site kan toevoegen waar jij dat belangrijk vindt. Bestel je nieuwe bomen? Dan worden de widgets automatisch bijgewerkt.

Pas de widgets aan op basis van je branding

Plaats de widgets waar je wilt

Widget op pagina van klant

Compatibel met

De widgets zijn compatibel met alle belangrijke websiteplatformen.

WordPress

Wix

Joomla

WooCommerce

Magenta

Lightspeed

HTML / CSS

Squarespace

Hoe werkt het?

Stap 1: Stel widget samen

Kies de kleurstelling, het type widget en de opties in het klantportaal. Klik op de widget naar wens om de code van de widget te kopiëren.

Stap 2: Plak de code

Ga naar je website en bewerk de pagina waar je de widget wil tonen. Plak de gekopieerde code in een HTML blok op de gewenste plek.

WordPress integratie

Gebruik je WordPress met Elementor? Gebruik onze WordPress plugin om de widgets te maken en aan te passen, rechtstreeks vanuit Elementor!

Create unFootprint widgets right within Elementor

Mogelijkheden

Het is ook mogelijk om de kleuren, lettertypes en het design naar wens aan te passen. Zo past de widget bij het design van jouw website. Ook is het mogelijk om enkel de getallen te tonen (zonder styling). Daarmee kan je in een tekst aangeven “Wij hebben al 240 bomen geplant”, waarbij 240 automatisch bijgewerkt wordt als je nieuwe bomen laat planten.

Het is ook mogelijk om de widget te filteren op de bomen van een klant. Als je klant op je site kan inloggen kan je zo eenvoudig tonen hoeveel bomen namens de klant geplant zijn.

Word ook onderdeel van de unFootprint community!