Verduurzaam als ZZP'er

Laat bomen planten voor elke nieuwe klant of opdracht en laat de impact van deze bomen zien op jouw website. Zo lever je een duurzame bijdrage samen met jouw klant!

Maak duurzame impact als ZZP’er

Onze missie is om jou te helpen klimaatverantwoord te ondernemen. Wij voorzien jou van de tools om positieve impact te creëren, terwijl jij je richt op jouw klanten en dienstverlening. Zo draagt jouw bedrijf bij aan de oplossing!

Wij geloven dat groene ZZP’ers essentieel zijn voor het leveren van nuttige producten en diensten aan de samenleving. We ondersteunen jou bij het onderscheiden op duurzaamheid, zodat jij kan concurreren met niet-duurzame concurrenten.

unFootprint klantportaal

Laat eenvoudig bomen planten

Kies zelf waarvoor gedoneerd wordt

Nieuwsbrief

Doneer een boom per nieuwsbriefaanmelding. Een duurzaam alternatief voor korting geven en meer prospects in jouw pijplijn.

Per nieuwe klant

Stimuleer prospects om voor jou te kiezen, door in de offerte boomaanplant toe te voegen als cadeau. Zo onderscheid je je van concurrenten en groeit er een duurzame samenwerking met jouw nieuwe klant.

Per opdracht

Stimuleer jouw klant om bij jou te blijven voor vervolgopdrachten. Laat een boom planten voor elke nieuwe opdracht die de klant aan jou gunt. Ga voor groene klantbinding!

Per product

Wil je klanten stimuleren om voor de duurzamere optie te gaan? Doneer dan een boom per duurzame keuze!

Spaarpunten

Wil je de klantbinding met een spaaractie vergroten? Laat klanten punten verdienen, bijvoorbeeld per uur dat jij voor ze werkt. Bepaal zelf hoeveel punten omgeruild kunnen worden in een geplante boom.

Afrekenen

Heb jij een online betaalsysteem? Voeg de optie toe waarbij klanten een (extra) boom kunnen doneren tijdens het afrekenen.

Relevante services

Gebruik de volgende services om duurzame impact te maken.

Bomen planten

Bomen nemen niet alleen CO2 op, ze hebben tal van andere voordelen. Ze zorgen voor biodiversiteit, schaduw, voedsel en economische ontwikkeling. Iedereen kent de positieve effecten van bomen. Daarom zijn bomen een waardevol geschenk om te doneren namens klanten.

Meer informatie

Impact tonen

Nog te vaak is de impact die je maakt verstopt in een jaarlijkse MVO-rapportage of een niet actuele duurzaamheidspagina. Consumenten willen echter in één oogopslag kunnen zien wat jullie bereikt hebben op de pagina waar ze de aankoopbeslissing maken. Daarom heeft unFootprint widgets en badges ontwikkeld die je aan je site kan toevoegen waar jij dat belangrijk vindt. Bestel je nieuwe bomen? Dan worden de widgets automatisch bijgewerkt.

Meer informatie

Stuur e-cards

Je ziet steeds vaker de mogelijkheid om voor een meerprijs bij te dragen aan een duurzaam project. Het kost de klant geld, maar vervolgens heeft hij geen idee wat ermee gebeurt. Dat probleem lossen de e-cards op. Geef je bij de bestelling een naam en e-mailadres op, dan wordt automatisch een mail naar de klant gestuurd met alle informatie over de geplante bomen. Het is daarnaast een positief contactmoment met de klant.

Meer informatie

CO2-analyse

CO2-analyses geven je inzicht in welke stappen je kan zetten om CO2-uitstoot te reduceren. Je krijgt inzicht in waar de quick wins zitten en je kan op een transparante manier met klanten communiceren over jouw milieuprestaties.

Meer informatie

Portaal

Elk bedrijf moet in staat kunnen zijn om duurzame impact te maken. Dat maakt unFootprint graag zo simpel mogelijk, zodat je tijd overhoudt om jouw bedrijf te runnen en verder te verduurzamen. Met het klantportaal regel je al jouw unFootprint zaken vanuit het gemak van jouw browser of telefoon.

Meer informatie

Cadeaukaarten

Veel bedrijven willen klanten of medewerkers een fysiek relatiegeschenk of een tastbaar boomplantbewijs geven. UnFootprint voorziet in deze behoefte met milieuvriendelijke alternatieven voor reguliere relatiegeschenken.

Meer informatie

Spaarpunten

Spaarpunten zijn een ideaal middel om klanten aan jouw organisatie te binden. Maar waar laat je jouw klanten voor sparen? Met de unFootprint spaarpunten kunnen je klanten sparen voor bomen die namens hun geplant worden.

Meer informatie

Automatisering

Automatisering maakt het mogelijk om bomen te laten planten zonder dat je ernaar hoeft om tekijken. Het is mogelijk om unFootprint te koppelen aan bijna alle bedrijfssoftware. UnFootprint kan hier ook in assisteren.

Meer informatie

Word ook onderdeel van de unFootprint community!