Plant bomen via jouw software

Ontwikkel jij software of een SaaS oplossing? Integreer het planten van bomen via de unFootprint API.

Laat bomen planten met jouw software

Onze missie is om jouw software in staat te stellen bomen te planten wanneer jij dat wilt. Stimuleer duurzame keuzes en verbeter klantbinding met ons spaarpuntensysteem of e-cards. Alle functionaliteit van unFootprint integreert naadloos in jouw software dankzij onze moderne GraphQL API.

Wij geloven dat software gebruikers kan helpen verduurzamen door transparantie te bieden, processen te optimaliseren en duurzame keuzes te stimuleren. Wij helpen jou om positieve impact te maken door bomen te planten met jouw software. Onderscheid jezelf van niet-duurzame concurrenten via de unFootprint API.

unFootprint API

Koppel met de unFootprint API

Kies zelf waarvoor bomen geplant wordt

Beloon gedrag

Laat een boom planten voor elke duurzame keuze die de gebruiker maakt. Zo geef je de gebruiker een extra reden om hun gedrag te verduurzamen.

Nieuwe gebruiker

Stimuleer gebruikers om zich te registreren en klant te worden.

Spaarpunten

Klanten kunnen punten verdienen via de unFootprint API. Stel zelf in hoeveel punten een boom oplevert.

Relevante services

Gebruik de volgende services om duurzame impact te maken.

Bomen planten

Bomen nemen niet alleen CO2 op, ze hebben tal van andere voordelen. Ze zorgen voor biodiversiteit, schaduw, voedsel en economische ontwikkeling. Iedereen kent de positieve effecten van bomen. Daarom zijn bomen een waardevol geschenk om te doneren namens klanten.

Meer informatie

Impact tonen

Nog te vaak is de impact die je maakt verstopt in een jaarlijkse MVO-rapportage of een niet actuele duurzaamheidspagina. Consumenten willen echter in één oogopslag kunnen zien wat jullie bereikt hebben op de pagina waar ze de aankoopbeslissing maken. Daarom heeft unFootprint widgets en badges ontwikkeld die je aan je site kan toevoegen waar jij dat belangrijk vindt. Bestel je nieuwe bomen? Dan worden de widgets automatisch bijgewerkt.

Meer informatie

Stuur e-cards

Je ziet steeds vaker de mogelijkheid om voor een meerprijs bij te dragen aan een duurzaam project. Het kost de klant geld, maar vervolgens heeft hij geen idee wat ermee gebeurt. Dat probleem lossen de e-cards op. Geef je bij de bestelling een naam en e-mailadres op, dan wordt automatisch een mail naar de klant gestuurd met alle informatie over de geplante bomen. Het is daarnaast een positief contactmoment met de klant.

Meer informatie

Cadeaukaarten

Veel bedrijven willen klanten of medewerkers een fysiek relatiegeschenk of een tastbaar boomplantbewijs geven. UnFootprint voorziet in deze behoefte met milieuvriendelijke alternatieven voor reguliere relatiegeschenken.

Meer informatie

Spaarpunten

Spaarpunten zijn een ideaal middel om klanten aan jouw organisatie te binden. Maar waar laat je jouw klanten voor sparen? Met de unFootprint spaarpunten kunnen je klanten sparen voor bomen die namens hun geplant worden.

Meer informatie

Automatisering

Automatisering maakt het mogelijk om bomen te laten planten zonder dat je ernaar hoeft om tekijken. Het is mogelijk om unFootprint te koppelen aan bijna alle bedrijfssoftware. UnFootprint kan hier ook in assisteren.

Meer informatie

Word ook onderdeel van de unFootprint community!