Steun het klimaat als ZZP'er

Ben jij gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan een beter klimaat? Laat bomen planten namens jouw klanten en steun het klimaat als zzp'er.

Word onderdeel van de oplossing

Als ZZP’er heb je vaak ondanks jouw beperkte CO2-uitstoot een intrinsieke motivatie om een bijdrage te leveren aan een leefbare toekomst. Wij helpen jou graag! Het is onze missie om jouw onderneming in staat te stellen een positieve bijdrage te leveren aan een groenere wereld. Dat doen wij door jou in staat te stellen eenvoudig bomen te laten planten voor acties van jouw klanten. Jij bepaalt waarvoor je bomen laat planten, wij regelen de rest!

Steun het klimaat als ZZP'er, rechtstreeks vanuit jouw browser

Steun het klimaat als ZZP’er

Relevante services

Gebruik de volgende services om duurzame impact te maken.

Bomen planten

Bomen nemen niet alleen CO2 op, ze hebben tal van andere voordelen. Ze zorgen voor biodiversiteit, schaduw, voedsel en economische ontwikkeling. Iedereen kent de positieve effecten van bomen. Daarom zijn bomen een waardevol geschenk om te doneren namens klanten.

Meer informatie

Impact tonen

Nog te vaak is de impact die je maakt verstopt in een jaarlijkse MVO-rapportage of een niet actuele duurzaamheidspagina. Consumenten willen echter in één oogopslag kunnen zien wat jullie bereikt hebben op de pagina waar ze de aankoopbeslissing maken. Daarom heeft unFootprint widgets en badges ontwikkeld die je aan je site kan toevoegen waar jij dat belangrijk vindt. Bestel je nieuwe bomen? Dan worden de widgets automatisch bijgewerkt.

Meer informatie

Stuur e-cards

Je ziet steeds vaker de mogelijkheid om voor een meerprijs bij te dragen aan een duurzaam project. Het kost de klant geld, maar vervolgens heeft hij geen idee wat ermee gebeurt. Dat probleem lossen de e-cards op. Geef je bij de bestelling een naam en e-mailadres op, dan wordt automatisch een mail naar de klant gestuurd met alle informatie over de geplante bomen. Het is daarnaast een positief contactmoment met de klant.

Meer informatie

CO2-analyse

CO2-analyses geven je inzicht in welke stappen je kan zetten om CO2-uitstoot te reduceren. Je krijgt inzicht in waar de quick wins zitten en je kan op een transparante manier met klanten communiceren over jouw milieuprestaties.

Meer informatie

Portaal

Elk bedrijf moet in staat kunnen zijn om duurzame impact te maken. Dat maakt unFootprint graag zo simpel mogelijk, zodat je tijd overhoudt om jouw bedrijf te runnen en verder te verduurzamen. Met het klantportaal regel je al jouw unFootprint zaken vanuit het gemak van jouw browser of telefoon.

Meer informatie

Cadeaukaarten

Veel bedrijven willen klanten of medewerkers een fysiek relatiegeschenk of een tastbaar boomplantbewijs geven. UnFootprint voorziet in deze behoefte met milieuvriendelijke alternatieven voor reguliere relatiegeschenken.

Meer informatie

Word ook onderdeel van de unFootprint community!